De Laurierkers is populair!

Met zijn glimmende blad is de Laurierkers razend populair geworden. Eenvoudig te snoeien en niet te vergeten is hij ook nog eens winterhard! Kortom, een waar plezier om dit in jouw tuin te plaatsen. Bovendien groeit deze plant enorm snel waardoor je hier eenvoudig een haag mee kunt vormen. Het prettige van deze plant is dat hij altijd zijn groene kleur blijft behouden. Met name wanneer je aan een drukke weg woont zal deze plant ervoor zorgen dat het geluid gedempt wordt.

Laurierkers

Waar te bestellen?

Dat de Laurierkers enorm populair is wil natuurlijk niets zeggen over de levering. Bij Haagplanten Heijnen ben je aan het juiste adres. Hier worden de planten pas uit de grond gehaald nadat jij een bestelling hebt geplaatst. Dit houdt in dat jouw bestelling ook daadwerkelijk “vers” is. 

Wel dient de laurier twee keer per jaar gesnoeid te worden om de groei bij te houden. Met zijn 40 tot 60 centimeter groei per jaar ben jij snel verzekerd van een prachtige haag. De kleine vruchten die in de herfst zwart worden zullen zeer zeker smaken door de vogels. 

Is jouw grond behoorlijk drassig? Dan is de kans zeer aanwezig dat de Laurierkers het niet overleefd op deze plek. Let er dus goed op dat de grond niet drassig is of veel kalk bevat. Door hierop te letten zorg jij ervoor dat jouw tuin schitterend groen zal blijven, het gehele jaar door!