Dit zijn de voordelen van een keramische aanrechtblad

keramische aanrechtblad

Het kiezen van een aanrechtblad kan een hele opgave zijn. Er zijn veel verschillende soorten keukenbladen die allemaal hun eigen voordelen hebben. Een keukenblad dat tegenwoordig razend populair is, is het keramische aanrechtblad. Dit aanrechtblad heeft ook vele voordelen.

Veel kleuren

Een keramische aanrechtblad komt niet in maar één kleur, maar in allerlei verschillende kleuren. Wel zijn deze kleuren allemaal zacht, warm en aardetinten. Daarom past een dergelijk aanrechtblad in veel verschillende keukens zoals een landelijke keuken of juist een luxe keuken. Je kunt de kleur volledig op de rest van jouw keuken afstemmen. Ideaal, toch?

keramische aanrechtblad

Volledig krasvast

Heb jij thuis kleine kinderen die graag klaaien en krassen op spullen? Daar hoef je je met een keramisch keukenblad geen zorgen over te maken. Een keramische aanrechtblad is namelijk keihard en wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst waardoor er geen krasje op kan komen. Je hoeft je bij het snijden van bijvoorbeeld groenten niet druk te maken over het feit dat er krassen op het aanrechtblad komen. 

Wel is het wijs om het aanrechtblad goed te onderhouden met een spoelbak. Op die manier zorg je ervoor dat het keramische aanrechtblad lang meegaat en er elke dag zo goed als nieuw uitziet. Nog niet volledig overtuigd? Laat je dan adviseren door een expert!