Even de zorgen opzij zetten

ontruiming

Bij een ontruiming woning heb je in de meeste gevallen al genoeg zorgen, vaak moet een woning leeggehaald worden na het overlijden van een dierbare. Je ziet er enorm tegenop om alle spullen uit de woning te moeten halen, dan nog de vraag wat je met de niet waardevolle dingen moet doen. Het liefst zou je alles uit handen willen geven, dan komt Wovia-woningontruiming om de hoek kijken. Zij zijn de specialisten die ervoor zorgen dat je even alle zorgen betreft de woning opzij kunt zetten. 

ontruiming

Verschillende soorten woningen

Wat voor woning het betreft maakt in principe niet uit, Wovia is geschikt voor iedere ontruiming woning. Het traject begint met een afspraak in de desbetreffende woning, deze wordt met de opdrachtgever doorlopen om te kijken wat er precies moet gebeuren. Welke spullen ingepakt moeten worden, en of de spullen naar een andere bestemming gebracht moeten worden. De werkzaamheden worden samengevat in een vrijblijvende offerte, hierin staat ook wanneer de werkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Ga je met de offerte akkoord dan worden de klus ingepland in het systeem van Wovia.

Vooraf waardevolle spullen uit de woning halen

Voordat Wovia begint met de daadwerkelijke ontruiming woning, heb je zelf de mogelijkheid om de waardevolle spullen uit de woning te halen. Is dit gebeurd dan het restant van het interieur in worden gepakt, worden er nog waardevolle dingen gevonden worden deze naar de opdrachtgever gebracht. Volgens afspraak worden de spullen naar een bestemming gebracht die vooraf is besproken. Het bedrijf heeft ook een aantal bestemmingen in het netwerk waar je gebruik van kunt maken.