Horeca parasol in de tuin!

parasolVandaag schrijf ik een artikel over mijn tuin. De reden hiervan is dat ik pas geleden een horeca parasol heb aangeschaft. Ik zat pas geleden namelijk op een terrasje en ik besefte dat het toch wel erg lekker is om onder zo’n parasol te zitten. Hierdoor geniet je extra van het lekkere weer en zit je niet vol met je gezicht in de zon. Ik had zelf al wel een parasol thuis maar dit was een oude lelijke. Ik was al van plan om mijn tuin een beetje op te knappen en daarom leek het mij een erg goed idee om deze horeca parasol aan te schaffen. Deze parasol zou er dan ook meteen voor zorgen dat mijn tuin er weer een stuk beter uit zou komen te zien.

Wat een geweldige aankoop!

Ik wist niet waar ik zo’n mooi product kon kopen. Dit is natuurlijk speciaal gemaakt voor horeca ondernemingen. Ik kwam daarom op het idee om het bij een terrasje te vragen. De eigenaar van het terras vertelde me vervolgens dat ik eens een kijkje moest nemen op de website van Xterior omdat hij hier zo tevreden over was. Hier heb ik uiteindelijk ook mijn parasol gekocht!