Je ideale eenspersoons dekbed

Een goede nachtrust is belangrijk. Door goed te slapen worden de prikkels van de dag verwerkt en komt je lichaam helemaal tot rust. Tijd om te laden voor de volgende dag. Wat is er dan lekkerder dan een dekbed wat helemaal is aangepast naar jouw wensen? Of je nu een koukleum bent, of juist een warmtebron, het maakt niet uit. Je dekbed moet je helpen om goed tot rust komen. Want alleen zo start je je dag uitgerust. Om jouw ideale eenpersoons dekbed te vinden die helemaal bij je past hebben wij de volgende stappen bedacht om je op weg te helpen in de keuze naar jouw ideale dekbed.

Stappenplan om jouw ideale dekbed te vinden:

  • Bepaal het formaat van je dekbed. Als eerste stap moet je kijken welk formaat je wil. Als je in een eenpersoons bed slaapt dan is het logisch dat je voor een eenpersoons dekbed kiest. Bij een tweepersoonsbed kan je ook gewoon kiezen voor twee eenpersoonsdekbedden, ideaal wanneer er verschil is tussen de warmte en de manier van slapen.
  • Bepaal je behoefte aan warmte. Ben je een koukleum? Of juist een warmtebron? Het maakt gelukkig niet uit want er bestaan vele soorten typen dekbedden. Dit heeft te maken met de mate waarop ze jouw warmte doorlaten. Dekbedden met het type zomer zorgen er voor dat je makkelijk de warmte kwijt kunt en voelen dus wat koeler aan. De wintertypes zijn lekker warm en zorgen dat je warm blijft.
  • Bepaal je vulling. Als laatste stap bepaal je de vulling die je wil voor je eenspersoons dekbed. Er is een ruime keuze aan het materiaal waarmee je dekbed wordt opgevuld. De keuze voor een vulling beïnvloedt wel de warmte. Kies daarom eerst welke behoefte je hebt aan warmte en dan pas de vulling. Hiermee kies je een jouw ideale eenpersoons dekbed die bij je past.

Kies hier jouw ideale eenpersoons dekbed.