Kantoorplanten kopen

Lees over kantoorplanten kopen bij Plantingpower. Op de website zie je verschillende mogelijkheden om een groen kantoor te verkrijgen. Bij deze mogelijkheden wordt er sterk gekeken naar het beschikbare budget, dus ook die start-up kan bij Plantingpower kantoorplanten kopen. Naast dat een groen kantoor een prettige werksfeer geeft met minder verzuim als gevolg, is er meer te bereiken met kantoorplanten kopen. Lees in deze tekst over wat er met het binnenklimaat te bereiken is. Daarbij kun je bij Plantingpower terecht voor sensoring, en plantenwanden. Laatste kan interessant zijn voor instellingen zoals scholen en zorgcentra, natuurlijk kan het ook toegepast worden in een bedrijf.

Plantingpower levert maatwerk

Een kantoor inrichten en kantoorplanten kopen is maatwerk. Zo kun je heel specifiek de akoestiek verbeteren, CO2 en fijnstof reduceren, en de luchtvochtigheid reguleren met planten. Kantoorplanten kopen is daarom onderdeel van een totaal. Sowieso krijgt in een kantoor alles aandacht, denk aan de werkhoogtes, lichtval, het reguleren van de temperatuur middels verwarming en airconditioning, en planten zijn dan de ultieme toevoeging aan het geheel. Het is mogelijk om via Plantingpower een climate scan te laten maken. Soms is dit niet nodig omdat het eigen lichaam immers een scan maakt, denk aan een secretaresse die klaagt over een schrale huid en prikkende ogen door de droge lucht.

Koolstofdioxide oftewel CO2 is altijd opletten

Veel kantoren zijn gevestigd op een slechte plek. Iedereen weet dat je de schoonste lucht in de bossen en bij zee hebt, maar kantoren hebben we het liefst naast de snelweg. Een gegeven is dat auto’s juist niet voor frisse lucht zorgen. Het is daardoor logisch dat er een enorme focus ligt op schone lucht in het kantoor. Dit begint al met de bouw van het bedrijf, de luchtventilatie gaat door filters en dan door de airco de werkruimte in. Maar zelden is dat voldoende. Middels kantoorplanten kopen kun je die verbeteringen treffen dat tientallen jaren in hetzelfde kantoor werken geen problemen zal geven.