Lichtkoepels vind je op www.bouw-handel.nl, lijkt me duidelijk toch?

lichtkoepelVandaag heb ik een goede site voor alle mannen die ervan houden om thuis zelf te klussen. Vooral wanneer zij iets nieuws willen proberen wat waarde toevoegt aan het huis. Dus voor alle lezers vandaag heb ik een goede site die je zeker moet gaan onthouden, ik heb het over bouw-handel.nl, zijn jullie hier al bekend mee? Zij geven net als mij tips over hoe je sommige dingen het best kunt aanpakken,. Het gaat natuurlijk wel over verbouwen en in dit geval over de montage van een lichtkoepel. De meeste van jullie zullen wel weten wat dit inhoudt, maar een lichtkoepel is dus een halfbolvormig dak waar zonlicht door naar binnen valt.

Nu zullen sommige van jullie hier wel sceptisch in zijn, maar zo’n koepel is en echte toevoeging aan een woning. Ze worden tegenwoordig dan ook niet alleen meer gebruikt voor bedrijfspanden. Ik weet namelijk nog goed dat vroeger toen ik naar de tandarts er altijd drie van die koepels achter elkaar in het plafond hingen. Hier moet ik dan ook nog vaak aan denken. Maar tegenwoordig zie je dit dus ook steeds vaker in huishoudens, en terecht! Lichtkoepels vind je op www.bouw-handel.nl.

Lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl

Hoe meet je de dagmaat

Laagtse prijsgarantieOmdat jullie er nu misschien over nadenken om ook een lichtkoepel te nemen, zal ik jullie vertellen waar je op moet letten. Je moet bij het monteren van een koepel wel rekening houden met de dagmaat. Bij de firma Bouw-Handel rekenen zij altijd in centimeters. De dagmaat is de maat van de binnenkant van e koepel en de bovenkant van de opstand. Deze wordt berekend door de op te meten wat de sparing is in het dak en hier vervolgens 20 cm vanaf te trekken. En de buitenmaat is altijd de dagmaat plus 16 cm.

Ik hoop dat jullie hier nu wat meer over weten. Vergeet niet lichtkoepels vind je op www.bouw-handel.nl. Voor vragen over dit artikel kun je zoals altijd onderaan deze webpagina een reactie plaatsen.