Met T-mobile alles in 1 heb je alles in huis 

T-Mobile alles in 1

Met T-mobile alles in 1 heb je in een pakket alle vormen van diensten die je kunt afnemen in de vorm van een telefoonaansluiting, internet en een televisieaansluiting. Op deze manier kan je altijd telefoneren via een vaste aansluiting. Dit gaat dus om een aansluiting op een vaste telefoon in je huis of op kantoor. Het internet wordt betrokken op het internet in een huis of juist in een bedrijfspand en de televisie aansluiting zorgt ervoor dat je altijd televisie kunt kijken op bepaalde zenders. Dit wordt dus allemaal tegen een bepaalde prijs aangeboden die je normaliter per maand zou kunnen betalen.

T-Mobile alles in 1

De beschikbare tv-zenders

Wanneer je een abonnementsvorm afneemt waarbij je kiest voor een televisieaansluiting, dan kan je dus televisie kijken. De zenders waarop je tv kunt kijken zijn afhankelijk van de keuze die je maakt met betrekking tot het aantal zenders en welke zenders in dit pakket zitten. Dit zal per aanbieding kunnen verschillen. Wanneer je bijvoorbeeld opzoek bent naar een specifieke zender, want die wil je graag bekijken wanneer je dat wilt dan is het goed om alvorens te bekijken of dat in je voorkeur betrokken zit. Je kan hierop je beslissing bijschakelen en kiezen voor de beste vorm dat bij je eigen wensen past. 

De snelheid van het internet 

De snelheid van het internet in de abonnementsvorm waar jij voor kiest, dat verschilt waar je voor kiest. Het zit namelijk zo dat verschillende partijen internet kunnen aanbieden met een bepaalde haalbare snelheid voor een daarvoor bestemde prijs. De snelheid die gerealiseerd kan worden zal bepalend zijn door de aansluiting waarmee er gewerkt wordt door een partij. Zo heeft een specifieke partij op deze markt bijvoorbeeld de mogelijkheden met glasvezel wat een enorm snelle snelheid kan leveren, dit is een andere snelheid dat behaald kan worden dan met kabelinternet.