Natuurlijk licht in huis van vlakkelichtkoepel.nl

Met een daklicht of lichtstraat van vlakkelichtkoepel.nl zorg je voor meer natuurlijk licht in je huis. Het verschil tussen een daklicht of lichtstraat is het aantal ruiten: een daklicht heeft één ruit, waar een lichtstraat er 2 of 3 heeft, met tussen de ruiten een dun balkje. In essentie wordt er een gat in het plafond gemaakt en wordt hier een raam geplaatst. Dat is wat een daklicht is. Dit kan dan ook alleen op de bovenste verdieping, waar natuurlijk licht direct op het dak schijnt. Dit is alleen mogelijk voor platte en licht hellende daken bij vlakkelichtkoepel.nl.

Voor iedereen en elke ruimte

Met meer dan 900 standaard formaten, is er altijd wel een passende oplossing voor jouw dak bij vlakkelichtkoepel.nl. Bovendien zorgt het voor een meerwaarde van het huis. Je hoeft bijvoorbeeld minder vaak de lampen aan te zetten en in de nacht kun je de sterren bekijken via het daklicht, zonder de kou in te hoeven. Je kunt daklichten op verschillende plekken plaatsen. Bijvoorbeeld boven de eettafel in je eetkamer, boven je bed in de slaapkamer, in de badkamer of juist in de hal. Ook voor serres is een daklicht of lichtstraat geschikt.

Overwegingen voor een daklicht van vlakkelichtkoepel.nl

Er zijn verschillende overwegingen die je kunt maken voor een daklicht of lichtstraat van vlakkelichtkoepel.nl. Allereerst dus het aantal ruiten. Vervolgens kun je kiezen of je wil dat het isoleert of niet. Voor buitenruimtes is dit misschien niet zo hard nodig, maar binnen is het wel zo prettig dat geluid, lucht en kou buiten blijft. Sommige varianten kunnen geopend worden, andere niet. Dat is ook een overweging die je kunt maken. Voor alle prijzen kijk je op vlakkelichtkoepel.nl. Hier kun je ook een brochure bekijken met meer informatie.