Nieuw kantoor

Ervaar jij een nieuw kantoor Julia + ook als prettig? Mocht dat zo zijn, en je bent voornemens om je kantoor te restylen, kies dan voor een ontwerp met karakter. Op de website staan prachtige afbeeldingen, goede voorbeelden van een nieuw kantoor. Een kantoor moet functioneel zijn, later in deze tekst aandacht voor wat erbij komt kijken. Tevens nog enkele tips als je een thuiswerkplek wil inrichten omdat je hybride wil werken, dus deels thuis deels kantoor. Kortom lees hier alles over die prettige werkplek, een nieuw kantoor wat je als uiterst representatief kan omschrijven en daardoor een terugverdienmodel heeft.

Akoestiek, lichtval, alles is belangrijk

Een nieuw kantoor Julia +ontwerpen is een vak. Al een lange tijd is bekend dat luchtcirculatie net zo belangrijk is als goed licht, en kantoorplanten hebben een functie. Over daadwerkelijk ieder detail is nagedacht, en niets laten de ontwerpers aan toeval over. Soms ging dat weer ten koste van de schoonheid, en zo mist het doel. Uiteindelijk is het gelukt om een kantoortuin te ontwerpen wat als een prettige werkplek te omschrijven is met minimaal ziekteverzuim als gevolg. Maar hoe geef je al die functionaliteit karakter? Vaak zijn bedrijventerreinen troosteloos, en die lijn mag niet doorgetrokken worden. Het is nu mogelijk om van het bedrijventerrein in een totaal andere wereld te stappen.

Waar je ook werkt, zorg dat het goed is

Vroeger versleet kantoorpersoneel. Een boekhouder van vijftig jaar oud met lage rugklachten was geen uitzondering, en in extreme gevallen was diegene ongeschikt om op een bureaustoel nog werkzaamheden te doen. Dit is opgelost met ergonomisch, maar nu alles erop wijst dat thuiswerken de toekomst is, dreigt het weer terug te komen. Het is aan jou om het aan te voelen. Als je na een dag werken in het nieuw kantoor geen klachten hebt, maar na een dag thuiswerken bijvoorbeeld nekklachten hebt, dan zit je thuis niet in de goede houding. Bekijk het design van een nieuw kantoor op de website.