Plezier met onze bedrukte ballonnen!

Wat kan je toch onwijs veel plezier hebben met bedrukte ballonnen. Het klinkt waarschijnlijk erg vreemd in de oren. Ik verklaar het nader:

Wij hebben namelijk voor enkele maanden terug een schitterende woning gekocht. Helaas merkte wij pas achteraf dat er onwijs veel gebeuren moest in huis om het “ons paleis” te maken. Op zich ga je er dan al vrij snel vanuit dat dit eenvoudig te renoveren is. Pas als je daadwerkelijk gaat beginnen, dan kom je erachter dat dit niet het geval is. Aangezien wij op gegeven moment zelfs een expert hebben ingeschakeld om het werk wat sneller af te krijgen baalde wij toen aardig. Dan kan je het vast wel begrijpen dat wij onwijs blij zijn toen wij in de gaten kregen dat wij bijna klaar waren met verbouwen.

Shoppen!

Aangezien mijn vrouw al druk bezig was met het vinden van nieuwe meubels voor in huis wilde ik haar eens verrassen. Zo kwam een vriend van ons op het idee om een toog te maken met diverse bedrukte ballonnen. Hoe leuk zou het zijn als ik haar dan ook direct ten huwelijk vraag terwijl wij onder deze toog staan? Aangezien mijn vriend heeft aangegeven samen met mij te gaan zoeken ben ik het internet opgedoken. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Maxilia. Bij het bekijken van deze website werd het voor mij in ieder geval duidelijk. Hier is het namelijk mogelijk om ballonnen te bedrukken en dit tevens te bezorgen zodat ik mijn vriendin ten huwelijk kan vragen.