Raamfolie overal in huis plaatsen

raamfolie

Raamfolie kun je op heel veel plaatsen in huis gebruiken. Eigenlijk kun je het letterlijk op ieder raam in huis wel plaatsen. Natuurlijk is het misschien niet overal even slim op te plaatsen, neem bijvoorbeeld een dakraam, maar als je het wilt is het wel mogelijk. Zo kun je het ook op je slaapkamer gebruiken. Dit is ook een logische plek, wanneer je namelijk jezelf aan het omkleden bent op je kamer dan wil je niet dat mensen dit kunnen zien. Als je dan folie voor de ramen hebt zul je ook zien dat mensen niet meer naar binnen kunnen kijken. Dat geeft ook meteen wel een fijner gevoel.

Bij de voordeur

Zowel bedrijven als mensen die een huis hebben kunnen raamfolie bij de voordeur plaatsen. Dit heeft dan ook meerdere functies. Zo kun je namelijk voorkomen dat mensen naar binnen gluren, maar je kunt ook een huisnummer uit de folie laten snijden of het logo van een bedrijf op de folie laten maken. Zo kunnen mensen meteen zien waar ze zijn. Als je bij jouw huis staan kunnen ze dus gemakkelijk zien bij welk huisnummer ze zijn en voor het bedrijf kunnen ze dus snel zien of ze wel bij het goede bedrijf zijn. Dit scheelt voor de andere persoon een hele hoop en kan veel tijd besparen.

raamfolie

Zandstralen

Het is ook mogelijk om raamfolie te kopen wat dan dof is gemaakt door middel van zandstralen. Dit is een hele fijne manier van folie maken en zal er ook voor zorgen dat je dus niet meer naar binnen kan kijken. Dit is natuurlijk waar je de folie voor aanschaft. Verder kun je het ook op ieder raam in huis gebruiken. Het zal ook geen warmte vasthouden dus daar hoef je je dan ook geen zorgen om te maken.