reinigen bankstel de moeite zeker waard!

1Hallo ik ga het vandaag hebben over reinigen bankstel. Via een goede vriendin van mij ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen. Zij liet door dit bedrijf haar ook de banken schoonmaken. Ze had me erover verteld dat dit bedrijf zeer professioneel te werk gaat. De service zou perfect zijn en daarom heb ik besloten om dat ook bij mijn bankstel te doen. Bij mijn bankstel hebben ze hem helemaal schoon gemaakt en hij ziet er helemaal nieuw uit. Wat betreft de kosten waren ze zeer voordelig en als je het vergeleek met andere bedrijven al helemaal. Het is sowieso al goedkoper dan een nieuwe kopen, maar ik had echt niet verwacht dat het zo weinig zou zijn. 

2

 

Een heel goed bedrijf!

Na dat ze wat foto’s had gezien besloot mijn vriendin dus dit bedrijf in te huren. Ze was er zo tevreden mee dat zij mij er op dit woon blog wat over liet schrijven. Door dat ik dit voor haar moest schrijven heb ik het bedrijf zelf ook eerst maar eens laten komen. Ik wilde natuurlijk wel weten wat ze precies deden hoeveel ze er voor vroegen en of het eind resultaat goed zou zijn. Na dat ik ze heb laten komen moet ik zeggen dat ik heel erg tevreden ben over het eind resultaat ze kunnen  heel erg goed reinigen bankstel!3