Top 10 dieren printen voor een vloerhuid

vloerhuid

Wie wil er nu niet een leuke vloerkleed met een dieren vloerhuid in zijn huis hebben? Het staat altijd leuk en lekker speels in je woon of slaapkamer. Maar welke dieren vloerhuiden prints zijn nu het leukst om in je woning te hebben? In dit artikel geven wij een top 10 van dieren vloerkleden.

10. De Schapenvacht

Deze hebben we op 10 gezet, omdat deze vaak voor komt. Toch is het leuk om in huis te hebben. Er is tegenwoordig veel variatie mogelijk in de kleur van je schapenvacht.

vloerhuid

9. De Koe

Dit kleed heeft wel een stuk minder onderhoud nodig dan de schapenvacht. Toch is het wel een vacht die vaker voorkomt daarom hebben wij hem voor de originaliteit op plaats 9 gezet.

8. De Tijger

Altijd leuk voor de tijgerfans. Komt nog wel wat vaker voor dus vandaar deze op plek 8.

7. Het Konijn

Dit is een heerlijke zachte vacht. Na een tijdje kan er door de lange haren wel wat meer vuil ophopen in de konijnenvacht, vandaar dat deze op plek 7 staat.

6. De Zebra

Leuk voor in de woonkamer, maar ook erg geschikt voor in de jungle kamer van je kind. Een stuk origineler dan de Tijger. Ook leuk in combinatie met andere wilde dieren.

5. Het Luipaard

Toch een wild dier maar eens wat anders dan een tijgervacht.

4. De Panter

Ook een leuke variatie in wilde dieren vachten. Door de korte vacht vergt dit kleed ook wat minder onderhoud als andere kleden.

3. Het Hert

Erg origineel om een hertenkleed in huis te hebben. Je kan ook gaan voor het broertje van het hert, namelijk het rendier. Dit kleed doet het wellicht goed rond de kerstdagen.

2. De Springbok

Ook een leuk en erg origineel vloerkleed met dierenprint. Een kleed met een mooie print en korte beharing die makkelijk is in onderhoud.

1. De Geit

Op plaats 1 hebben wij de geit gezet. Dit kleed komt veel minder vaak voor dan bijvoorbeeld een koeien of schapen variant, maar is toch een veelvoorkomend dier in Nederland.