Verenigde vakmensen

Verenigde vakmensen is het platform waarop huiseigenaren en vakspecialisten samenkomen. Ben je op zoek naar een vakman voor jouw opdracht? Verenigde vakmensen is de oplossing voor jou. Je vindt hier de beste geselecteerde vakspecialisten uit jouw omgeving.

Waarom Verenigde vakmensen?

Huiseigenaren hebben vaak weinig tijd om betrouwbare vakspecialisten te vinden voor hun klus. Om die reden is Verenigde vakmensen opgericht. Verenigde vakmensen selecteert alleen de beste vakspecialisten. Op ieder vakgebied en in iedere regio hebben we een vakman voor jouw klus.

Voor huiseigenaren

Verenigde vakmensen hecht veel waarde aan de kwaliteit van de vakspecialisten. Niet iedereen die zich vakman noemt, wordt toegelaten tot ons platform. Om de rotte appels er tussenuit te vissen, hanteren we strikte regels. De vakspecialisten moeten ten eerste zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast checken we keurmerken op het vakgebied van de vakman. Als laatste worden vakspecialisten waarover we klachten horen niet toegelaten tot of verwijderd van ons platform.

Voor vakmensen

Verenigde vakmensen brengt vakspecialisten in contact met huiseigenaren die actief op zoek zijn naar jouw vakgebied. Met een eigen bedrijfsprofiel op ons platform wordt je onderdeel van ons netwerk van betrouwbare vakspecialisten. Huiseigenaren komen hierdoor direct in contact met jou. Hiervoor moet je wel voldoen aan onze regels. Ook is er ruimt op Verenigde vakmensen voor het achterlaten van reviews van klanten die jou aanbevelen.

Vakman nodig of aanmelden als vakman?

Kan jouw huis wel een nieuw likje verf gebruiken, moet de dakgoot al een tijdje gerepareerd worden of heb je last van ongedierte in huis? Vind dan hier de vakman uit jouw buurt. Ben jij een vakman die graag gevonden wil worden, lever je altijd kwaliteit af en ben jij een betrouwbare partner? Meld je dan nu aan op Verenigde vakmensen.