Vind je snelbouwanker bij Bevestigingsexpert

Een snelbouwanker is een handige en, zoals de naam al doet vermoeden, snelle manier om dingen te monteren in en aan je betonmuur. Een snelbouwanker, wordt vaak gebruikt bij stalen constructies, ladders, machines, trappen en nog allerlei andere montages. Door goed te kijken naar de verankeringsdiepte kun je kijken welk formaat snelbouwanker je nodig hebt. Bij Bevestigingsexpert kun je verschillende formaten vinden, met diameters van 8 tot 16 millimeter en lengtes van 81 tot 146 millimeter. De ankers zijn van het professionele merk Fischer. 

Hoe bestel je jouw snelbouwanker?

Je zoekt eerst het geschikte formaat op, de juiste diameter en de juiste lengte. Vervolgens selecteer je het juiste aantal. Let hier goed bij op, want de verschillende formaten worden in verschillende aantallen per doos geleverd. Dit is soms 10 stuks per door, soms 20 stuks per doos, en soms 50 stuks per doos. Je selecteert het goede aantal voor jouw klus en vervolgens betaal je de bestelling. Doe je dit nog voor 16:00? Dan komt DHL de volgende werkdag jouw snelbouwankers bezorgen. En als je voor meer dan €75 bestelt is de bezorging gratis.

Het kan sowieso de moeite lonen om de webshop van Bevestigingsexpert nog even goed door te nemen. Want niet alleen kun je er de meest uiteenlopende bevestigingsmaterialen vinden, je kunt ook het gereedschap bestellen dat je nodig hebt om het materiaal te gebruiken. Vanwege het brede assortiment en de ruime voorraad ben je ook nog eens verzekerd van veel keus, snelle levering en scherpe prijzen. Dus of je nu alleen op zoek bent naar een snelbouwanker of nog veel meer, je kunt altijd even een kijkje nemen.