Een afkortzaag voor het afleveren van snel en recht werk.

afkortzagen

Ben je een klussende Zzp’er, pijpfitter, loodgieter of werk je in een werkplaats van een bedrijf, de afkortzagen van Toolnation.nl behoort gewoon tot het standaard werkapparatuur. Voorbereidt werk is het halve werk, wanneer je op pad gaat met lengtes die nog op maat gezaagd moeten worden, betekent dat tijd- en geldverspilling. Recht en op maat afzagen van leidingen, strippen en hoeklijnen doe je snel, veilig op stabiel werkplaatsapparatuur.

afkortzagen

Zorg voor een goede werkvoorbereiding.

Meerdere pijpen of hoeklijnen op maat maken doe je snel, veilig ingeklemd op een krachtige zaagmachine voorzien van een koelvloeistof inrichting om het materiaal en zaagblad te koelen. Perfect voor precisie werk, zodat de pijpfitter zonder problemen schroefdraad kan tappen. Nooit meer scheef zagen en geen gesoebat meer met een haakse slijper om lengtes van zes meter netjes recht af te zagen.

Krachtig en efficiënt.

Elke zaagmachine van Toolnation.nl is voorzien van een krachtige 400 volt draaistroom motor, die ervoor zorgt dat het zaagblad moeiteloos door het materiaal zaagt. De machines zijn voorzien van CE-keurmerk en voldoen aan verschillende veiligheidsrichtlijnen, omdat veilig werken voorop staat en overal een vereiste is.

afkortzagen

Volledige controle.

Door het bedieningshandvat naar beneden te halen, zal de kantelbare beschermkap langzaam verder open gaan, dit tegen bescherming voor degene die de zaag bediend. Door de aan-en-uit knop in het handvat heb jezelf de volledige controle over het zaagblad. Door het instellen naar de snelheid van jouw voorkeur, zul je merken dat het zagen met een zaagmachine gemakkelijk, stabiel maar ook trillingsvrij verloopt.

Met rollenbaan nog sneller.

Je zult merken dat het materiaal braamloos gezaagd is en daarna niet bewerkt hoeft te worden vergeleken met bijvoorbeeld een slijptol. Nog sneller te werk gaan wanneer je kiest voor een machine met een sokkel geschikt voor een rollerbaan, waardoor je in rap tempo complete lengtes op maat kan zagen. Ga naar www.toolnation.nl voor als je kwaliteit op de werkplek wilt.